Storytelling scan

Ontdek hoe storytelling werkt en wat het voor u kan betekenen

Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling en community building

Waarom storytelling scans?

U leidt een grote organisatie. Het werk is uitdagend en veeleisend. Soms heeft u de behoefte aan reflectie. Waar wilt u met uw organisatie naar toe? Hoe gaat u de storytelling zaken aanpakken? U wilt eerst verkennen hoe storytelling werkt en wat het voor u kan betekenen. Met de storytelling scans zet u uw vizier weer op scherp.

Onze storytelling scans geven u snel en voordelig helderheid en richting. De weg en de vervolgstappen binnen storytelling komen u zo helder voor ogen staan:

  • Implementatie scan
  • Verhaal scan
  • Cultuur scan
image 1

Implementatie scan

Verbinding als proces

De storytelling implementatie scan vindt plaats in een unieke sessie van 3 uur. De kracht van de sessie is de interactiviteit tussen de deelnemers. U ervaart daarbij direct de kracht van storytelling. Maar bovenal bouwen wij in de sessie met u aan een concreet storytelling plan. Welke essentiële storytelling procestappen moet u nemen om uw strategische doelen te bereiken? Of het nu gaat om marketing, communicatie of HR, met de implementatie scan krijgt u een inspirerende routekaart voor succes.

image 2

Verhaal scan

Helderheid tot in de kern

De verhaal scan omvat een analyse van uw huidige corporate story. Wij belichten alle communicatiekanalen, offline en online, die u gebruikt voor het vertellen van uw verhaal. Op een gestructureerde wijze krijgt u de sterke en zwakke punten in uw verhaal weerspiegeld. Met daarbij een aantal krachtige adviezen voor storytellingen verbeteringen. Deze scan heeft de waardevolle betekenis van overzicht, inzicht en richting. Het vormt de ideale start om uw verhaal verder te versterken.

image 3

Cultuur scan

Blauwdruk voor leiderschap

De Cultuur scan geeft u via een efficiënte online systematiek waardevol inzicht in de belangrijkste cultuuraspecten. Het wordt direct helder of de bestaande cultuur matcht met de gewenste identiteit. De analyse biedt houvast voor verdere storytelling voor verandering, verhaal en/of leiderschap. Storytelling is immers een onmisbare kwaliteit voor leiders: in hoeverre bent u in staat uw medewerkers te laten geloven in een wenkend toekomstbeeld van de organisatie, ze daaraan te verbinden en ze daarvoor te activeren?

Wat is een goede corporate story?

Wat maakt een corporate story tot een goede corporate story en wat kan een organisatie daar dan mee? Mathieu Jacobs van Storytelling People over het belang van inspireren en verbinden.

Storytelling scan aanvragen

Storytelling scans geven u snel en voordelig helderheid en richting. Creëer ook helderheid voor de toekomst van úw verhaal en vraag vandaag nog een scan aan.

* = s.v.p. invullen

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.