Corporate story

Bouwen aan een inspirerend wij-verhaal

Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling en community building

Storytelling tips kernwaarden identiteit
Corporate story scan
Storytelling tips leider manager ondernemer presentatie

Het product

Wie zijn we, waar staan we voor, wat willen we bereiken? De corporate story legt het kernverhaal van een organisatie vast.

Wij leggen de Waarom-Hoe-Wat vast. En wij verbinden die met de Persoonlijkheid, Positionering en het Perspectief van uw organisatie. Een verhaal dat door iedereen gedragen wordt, werkt verbindend. Tussen management en medewerkers ontstaat eenheid van handelen.

De methode

Ons OneStory® proces zorgt voor de consistente verbinding van mensen, merk en organisatie. Wij werken van binnen naar buiten.

We gaan op zoek naar de essentie in uw verhaal: missie & visie, corporate DNA en het Waarom. Die kern vertalen we naar een communicatief kernconcept en beschrijven we in de corporate story. Met corporate storytelling brengen we dat bedrijfsverhaal tot leven in deelverhalen voor leiderschap, organisatie, merk en klant.

Het resultaat

De corporate story is dé organisatieverbinder. Met corporate storytelling wordt het verhaal tot leven gebracht in het hoofd en hart van medewerkers en klanten. De maatschappelijke betekenis van uw onderneming wordt zichtbaar en tastbaar. Uw werknemers kunnen zich identificeren met uw bedrijfsverhaal. Uw relaties weten waar ze op kunnen rekenen. Bouwen aan vertrouwen betaalt zich terug in een steeds sterkere reputatie, hogere gunfactor en toenemende populariteit.

StoryTelling

Corporate story

De corporate story is een kompas voor de toekomst. Uw corporate story biedt oplossingen voor communicatie, organisatie, klanten en medewerkers.

Bekijk het volledige verhaal over corporate story op onze site:

Communicatie

U schept helderheid binnen uw communicatie en creëert een krachtige identiteit. Het is de blauwdruk voor het bouwen van één verhaal.

Organisatie

U beweegt uw organisatie. Managers groeien in hun leiderschap. Cultuurdragers worden ambassadeurs van het verhaal.

Klanten

U heeft weer een helder beeld van uw klanten en de kansen in de markt. Specifieke klantverhalen zorgen voor dialoog en beleving.

Medewerkers

Met de One Story® tools zorgt u offline en online voor de verbinding van medewerkers, merk en organisatie in één verhaal.