Ons verhaal

Start a fire!

Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling

Eenheid creëren

Mensen verbinden en eenheid brengen in het verhaal van organisaties en ondernemingen: daartoe bestaat Storytelling People.

Wij enthousiasmeren organisaties met het vinden, verbinden en vertellen van hun corporate story.

Organisaties met een verhaal zijn succesvoller. Corporate story en corporate storytelling vergelijken wij met een kampvuur waaraan iedereen zich kan warmen. Het aansteken en verspreiden van dat vuur, daar hebben wij ons werk van gemaakt.

Ons verhaal

Great stories start a fire

Organisaties met een verhaal zijn succesvoller. Corporate story, storytelling en community building vergelijken wij met een kampvuur waaraan iedereen zich kan warmen. Het aansteken en verspreiden van dat vuur, daar hebben wij ons werk van gemaakt.

Wij verbinden mensen in een gemeenschappelijk verhaal door storytelling. Verhalen brengen wij offline en online tot leven met onze storytelling toolkit en OneStory® App. Onze kracht als specialist is dat wij storytelling op elk gebied beheersen.

Storytelling People

Storytelling People

Onze naam Storytelling People onderstreept dat ‘the story’ en ‘telling the story’ draait om de mens. Wij zijn autoriteit op het gebied van corporate stories, corporate storytelling en online storytelling. Wij willen onze klanten bezielen met verhalen die ertoe doen. Wij geloven met hart en ziel in de droom van Storytelling People – die draait om het verbinden van mensen.

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat ondernemingen levendige storytelling organisaties worden. Met meer dan 30 jaar ervaring bouwen wij geïnspireerd verder aan de unieke partneronderneming Storytelling People

Mathieu Jacobs

Mathieu Jacobs
Storytelling
& OneStory® strategie

Peter van der Wijk

Peter van der Wijk
Storytelling
& OneStory® copy

Reynold Chandansingh

Reynold Chandansingh
Storytelling
& OneStory® leiderschap

Berend Berlijn

Berend Berlijn
Storytelling
& copy

Yvette Tick

Yvette Tick
Storytelling
& female leadership

Paul Joosten

Paul Joosten
Storytelling
& sales

Ronald van Domburg

Ronald van Domburg
Storytelling
& verandering