Storytelling workshops

Verbinden van mensen en delen van verhalen

Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling en community building

Storytelling tips kernwaarden identiteit
Corporate story scan
Storytelling tips leider manager ondernemer presentatie

Storytelling visie

We kunnen ons soms nog zo rationeel opstellen, uiteindelijk laten we ons graag meeslepen door een onweerstaanbaar verhaal. Dat is uitdagend, vooral omdat veel corporate, bedrijfs- en organisatieverhalen doorgaans een zakelijke, puur rationale invulling hebben. Voor het gebruik van storytelling is de essentiële kernvraag: Waarom, naar wie en hoe wilt u storytelling communiceren? Op basis hiervan hebben wij diverse storytelling workshops ontwikkeld.

Mensen verbinden

Storytelling workshops maken verbinding tussen het organisatieverhaal en de mensen die er een rol in spelen. Niet door te zenden, maar door te betrekken. Met corporate storytelling brengt u menselijke gevoel, ervaringen en kennis in het bedrijfsverhaal. Storytelling workshops zijn zeer geschikt om complexe boodschappen binnen de organisatie te laten landen. Het interactieve karakter betrekt mensen bij de inhoud en geeft hen een actieve rol in het verhaal.

Verhaal delen

De wereld ligt open voor storytelling. Onze storytelling workshops zijn de perfect opstap om uw storytelling competenties te versterken. Het sterk interactieve karakter betrekt mensen bij de inhoud. Het stelt hen in staat een actieve rol te spelen in het verhaal van uw organisatie. Met onze OneStory® App krijgt u de beschikking over een tool om medewerkers online te verbinden met verhalen. Het fundament dat in de workshop is gelegd, krijgt vaart binnen het storytelling platform.

StoryTelling

Storytelling workshops

Mensen verbinden zich het makkelijkst aan mensen en verhalen die hen emotioneel raken. Elke storytelling workshop kent een perfecte balans van praktisch-doelgericht en verbindend-inspiratief. Onze workshop trainers zijn toppers in hun storytelling vakgebied.

Bekijk het volledige aanbod storytelling workshops op onze site:

Kernverhaal workshop

Workshop storytelling en communicatie

U wilt een helder verhaal om uw organisatie naar de toekomst te leiden. Uw identiteit terugbracht tot een verbindend wij-verhaal. Helder, krachtig en communicatief. Deze storytelling workshop leidt naar de kern van uw merk en ambitie.

Leiderschapsverhaal

Workshop storytelling en leiderschap

In deze workshop staan leiderschap en het verhaal centraal. De leider die storytelling benut, versterkt zijn impact op de organisatie. Managers – leiders van het verhaal – brengen de droom van de organisatie tot leven.

Organisatieverhaal

Workshop storytelling en cultuur

U wilt uw organisatie verbinden met het kernverhaal omwaarden en ambities tot leven te brengen. Succes binnen organisaties steunt op een gevoel van verbondenheid. Deze storytelling workshop inspireert tot verandering.

Klantverhaal

Workshop storytelling en klant

De beste corporate story is het verhaal dat de klant deelt. Hoe bereik je hem met je verhaal? Start met vertrouwen: winnaars hebben een verhaal. Deze storytelling workshop leert hoe uw verhaal het hart van uw klant raakt.