Storytelling producten

Great tools to start a fire

Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling

Hoe implementeer je corporate storytelling?

Veel bedrijven en organisaties staan op dit moment voor belangrijke transformaties. Wie zijn we? Wat drijft ons? Waar gaan we heen? Wat is ons verhaal? Of het nu gaat om leiders en bedrijven, producten of diensten, we verlangen naar een geloofwaardig verhaal dat in lijn ligt met onze eigen waarden.

De corporate story als duurzaam communicatie-instrument legt dit verhaal vast. Corporate storytelling brengt dit wij-verhaal tot leven met behulp van de storytelling toolkit. Dit pakket met kant-en-klare storytelling instrumenten maakt storytelling toepassen een inspirerend proces.

Corporate storytelling tools

Corporate story

Corporate Story

We leggen het kernverhaal van organisaties vast in een corporate story.

De corporate story bepaalt de koers van uw bedrijf. Het is het strategisch kompas voor de toekomst en vertrekpunt voor alle communicatie. Het verhaal is de schakel tussen strategische positionering en een onderscheidende profilering.

Workshops

Workshops

We verbinden mensen en organisaties met corporate storytelling workshops.

Storytelling is de wijze waarop mensen het liefst communiceren. Verhalen zijn daarom een krachtig communicatiemiddel om de corporate story uit te dragen naar relevante doelgroepen. De storytelling workshop brengt mensen in verbinding.

Community building

Community building

We maken het bedrijfsverhaal persoonlijk met onze OneStory® App.

Met het OneStory® platform opent u een eigen communicatiekanaal voor het delen en verpersoonlijken van uw bedrijfsverhaal. De OneStory® App verandert uw organisatie in een levendige community.

Storytelling toolkit

Het programma dat de corporate story tot leven brengt binnen uw organisatie

Als de corporate story er ligt, komt de vraag: hoe nu verder? Waar veel bedrijven mee worstelen, is het concreet maken van deze dragende gedachte. Wat, hoe en in welke volgorde? Om daar meer structuur in aan te brengen, heeft Storytelling People de Storytelling Toolkit ontwikkeld.

De Toolkit is een hands-on set van programma’s en producten. Dat verbindt specifieke doelgroepen met de voor hen relevante verhalen. Storytelling werkt voor C-level, marketing, communicatie en HR.

Storytelling strategie

Storytelling tools voor C-level en topmanagement om het grotere verhaal de organisatie in te brengen. ‘Samen één’ moet zichtbaar gedragen én uitgedragen worden door de mensen die richting geven.

Specifieke tools voor: corporate story manual, storytelling campagne, speeches, meetings, live streams.

Storytelling communicatie

Storytelling tools voor Corporate Communications & HR, direct gericht op versterking van het interne en externe verhaal.

Specifieke tools voor: storytelling manual, storytelling contentstrategie, employee vlogs, blogs, presentaties.

Storytelling leiderschap

Storytelling tools voor hoger management om vanuit specifieke doelstellingen, taken en activiteiten hun direct betrokken divisies, werkmaatschappijen of afdelingen bij het grotere verhaal te betrekken.

Specifieke tools voor: storytelling workshops, storytelling coaching en training, presentaties, pitches.

Storytelling engagement

Storytelling tools voor HR-managers en -medewerkers die direct betrokken zijn bij het versterken van employee engagement.

Specifieke tools voor: online storytelling platform, train-de trainer programma, storytelling manual.