Kennisbank
Storytelling People

Wat is het perfecte storytelling programma?

Met een storytellingprogramma kan de samenhang en verbondenheid binnen organisaties worden versterkt. Een storytelling programma richt zich op een aantal doelen:
- Het ontwikkelen van aansprekende bedrijfsverhalen met het vermogen om mensen te bewegen. Meeslepend zijn in de zin dat het werknemers triggert om zich eraan te relateren.
- Het bedrijf in staat stellen om relevante klantverhalen te verzamelen en te delen. Niet alleen voor marketing, maar ook om de trots op het bedrijf te vergroten.
- Medewerkers in staat stellen persoonlijke verhalen te ontdekken, op te bouwen, te vertellen en te delen. Krachtig in het aanwakkeren van werknemersbetrokkenheid.
- Het ontwikkelen van de leiderschapscapaciteiten van belangrijke werknemers in de hele organisatie om het respect van de klant en de werknemers als leider te bevorderen.
- Tools aanreiken om het delen van verhalen mogelijk te maken. Hulpmiddelen voor het ontdekken, opbouwen en vertellen van verhalen, zoals een storytelling handboek en specifieke training.
- Moderne tools aanreiken om het delen van verhalen in het hele bedrijf te vergemakkelijken.
- Het vergroten van het bewustzijn in het bedrijf met betrekking tot stijl en cultuur en de gevolgen daarvan, door middel van inventarisaties, assessments en workshops.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.