Kennisbank
Storytelling People

Corporate story. Waarom, Hoe, Wat?

Succesvolle bedrijven hebben verhalen die antwoord geven op de vragen: Wie zijn wij? Wat maakt ons uniek? Wat is onze oorsprong? Wat is onze droom, missie en ambitie?

Verhalen hebben het vermogen om mensen dingen te laten zien en ervaren die ze anders zouden missen. Verhalen illustreren bedrijfswaarden en geven een menselijk gezicht aan de visie, ambities en kernwaarden van een bedrijf. Verhalen verbinden mensen, betrekken hen bij de organisatie, inspireren en geven hen energie, en maken hen trots op hun collectieve prestaties. En trots is een krachtige, productieve motivator. Storytelling People helpt bedrijven om hun authentieke verhalen te ontdekken en te vertellen, op alle mogelijke manieren, zowel intern als extern. Wij ontwikkelen verhalen die aansluiten bij de identiteit van het bedrijf en maken die identiteit zichtbaar en tastbaar voor medewerkers, klanten, stakeholders en de buitenwereld.

Een goede corporate story draait om erkenning, trots en een gevoel van verbondenheid. Het is een verhaal dat door iedereen wordt gedragen en dat mensen samenbrengt. Niets is sterker dan de kracht van een gedeelde droom. Het creƫert eenheid van handelen tussen management en werknemers. En die eenheid werkt aanstekelijk voor klanten.
1. U heeft een grote organisatieverandering ondergaan. Een corporate story geeft betekenis en fungeert als kompas voor de toekomst.
2. U herkent het verschil tussen uw identiteit en uw imago. Een corporate story geeft richting aan alle interne en externe communicatie.
3. U heeft een krachtige visie op uw toekomst. Een corporate story verbindt deze visie met de dagelijkse praktijk en versterkt het 'wij-gevoel'.
4. Je hebt een bedrijf met een verhaal en bent daar trots op. Een corporate story verdiept dit verhaal in persoonlijke verhalen, authenticiteit, emotie, beleving en trots.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.