OneStory® App

Creëer online verbinding en storytelling impact

Community building | Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling en community building

Storytelling tips kernwaarden identiteit
Corporate story scan
Storytelling tips leider manager ondernemer presentatie

Het product

De CommunityApp biedt bedrijven en organisaties een nieuwe manier om mensen te betrekken bij hun verhaal, producten en diensten. De CommunitApp bouwt aan een gezamenlijk wij-verhaal én het maakt de weg vrij voor persoonlijke communicatie.

Dit is het content tijdperk. Reclame als instrument heeft alle gerichte kracht verloren door de explosief groeiende online wereld. Alles kan individueel beleefd worden. Mensen zoeken naar echtheid, authenticiteit – een verhaal om te delen met elkaar. Zo’n verhaal kan niet meer van bovenaf komen, maar alleen van binnenuit: maak van uw merk een community!

De methode

De ‘motor’ achter de CommunityApp werkt als interactief vertelplatform dat het bedrijfsverhaal intern en extern aan mensen verbindt. Mensen die vertrouwen, worden klant, worden fan en worden ambassadeur. Zo groeit de community en daarmee het succes.

  • revolutie in verbinden van mensen
  • een stabiel en innovatief comunicatieplatform
  • continue regie over de juiste storytelling content
  • selectief en persoonlijk: de juiste boodschap naar de juiste persoon
  • effectiever en kostenefficiënter dan welk ander medium ook

Het resultaat

De OneStory® App maakt het bouwen aan relaties gemakkelijker. Het houdt de te vertellen corporate story intact en gecontroleerd. Het inspireert tot interactieve conversatie. Het maakt transparant. Het toont authentieke betrokkenheid.

  • U maakt van uw merk een community: u verpersoonlijkt uw corporate story.
  • U verbindt medewerkers en klanten met storytelling: u creëert ambassadeurs.
  • U brengt communicatie samen op één platform: u communiceert efficiënter.
  • U krijgt een extra communicatiekanaal: u communiceert interactief.
StoryTelling

Online storytelling

Bekijk het volledige verhaal over de OneStory® App op onze site:

De corporate story is de brandstof voor verhalen die mensen delen in een levendige corporate community. Storytelling People ziet community building als het persoonlijk maken van uw bedrijfsverhaal. Storytelling is gericht op dialoog en interactiviteit en daardoor zeer effectief in community building.

De CommunityApp is opgebouwd rond een digitaal communicatieplatform. Deze maakt van uw corporate story een corporate community. Juist storytelling zorgt voor de verhalen die medewerkers en klanten willen delen.